verschillende opties

BRANDING IS EEN (BIJ MIJ) RUIME TERM: OF HET NU GAAT OM BEELDEN VAN JEZELF VOOR OP JE SOCIALE MEDIA OF WEBSITE, BEELDEN VAN JE NIEUWE COLLECTIE, SFEERBEELDEN VAN IN JE ZAAK OF PRODUCTFOTO'S...HET MAAKT ALLEMAAL DEEL UIT VAN JE BRANDING. VAN WAAR JIJ VOOR STAAT.

branding speelt een krachtige rol in hoe klanten jouw ervaren. het toont de wie, waarom en wat van je bedrijf en zijn daarom een bijzonder belangrijk onderdeel van je klantenbinding.

net om die reden krijgt elke ondernemer die bij mij een brandingsessie boekt een handige leidraad in de vorm van een gids met huiswerk (geen paniek, het is beperkt ;-)).

Wil je graag collectiebeelden en heb je geen benul waar je een locatie, modellen, make-upartiest kan vinden? Mist het je aan creativiteit om een story te creëren? Ook hier help ik je met plezier bij.

Vanaf €220

Ik geef graag een offerte op maat. Een vraag tot collectiebeelden vraagt immers een andere aanpak dan de vraag tot sfeerbeelden van een zaak. Dienen de beelden enkel tot gebruik op sociale media of komt er ook publicatie aan te pas? Ook dit neem ik graag met je door voor ik de prijs bepaal. Afhankelijk van de doeleinden geef ik je een prijsvoorstel.

vraag offerte